Krowa w kinie Nowa podstawa programowa z pomocą biblioteki szkolnej Wszystko gra. Wybór materiałów repertuarowych Biblioteki w Szkole Vademecum nauczyciela bibliotekarza Na szlaku edukacji czytelniczej i medialnej w szkołach ponadgimnazjalnych Zbiory specjalne-nieksiążkowe w bibliotekach. Poradnik metodyczny
Szukam pracy w bibliotece szkolnej

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum "Biblioteki w Szkole" Strona Główna -> 4. Katowice
Drukuj temat :: Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
MagdaSu
Gość

PostWysłany: Czw Lip 08, 2010 9:46 am    Temat postu: Szukam pracy w bibliotece szkolnej Odpowiedz z cytatem

Witam,
poszukuję pracy w bibliotece szkolnej na terenie Śląska.
Ukończyłam studia dzienne (jednolite magisterskie) na dwóch kierunkach - informacji naukowej i bibliotekoznawstwie oraz na filologii polskiej. Odbyłam dwumiesięczną praktykę w bibliotece szkolnej (w zespole szkół - gimnazjum + liceum ogólnokształcące + liceum wieczorowe), a także praktyki pedagogiczne (w szkole podstawowej, gimnazjum i szkole średniej) i miesięczny wolontariat w Społecznej Pracowni Digitalizacji ŚBC.

Tel. 660372379
E-mail: magdasunita@gmail.com
Powrót do góry
alin

PostWysłany: Pią Sie 20, 2010 21:28 pm    Temat postu: Witam Odpowiedz z cytatem

Hej.
Będę wiedziała coś w przyszłym tygodniu. Dam znać.
Była by to praca na rok w zastępstwie ale na cały etat ale nie moge na razie nic gwarantować:)
Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
alin

PostWysłany: Pon Wrz 06, 2010 19:18 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niestety nie mam dobrych wiesci, etat już zajęty.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum "Biblioteki w Szkole" Strona Główna -> 4. Katowice Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach