|
|
| Drukuj temat :: Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
libreta.pl
|
Wysłany: Sro Maj 19, 2010 4:27 am Temat postu: Najtańsze książki dla bibliotek |
|
|
Zapraszamy do zapoznania się z ofertą nowej księgarni internetowej, stworzonej dla nauczycieli bibliotekarzy.
Zapewniamy, że nasze ceny są jednymi z najniższych na rynku.
Przygotowaliśmy specjalny dział "Dla bibliotek", w którym znajdziecie:
- ofertę nagród na koniec roku, podzieloną według etapów szkolnych, przedziałów cenowych i rodzajów książek
- najtańsze na rynku lektury szkolne, podzielone według etapów szkolnych
- pomoce szkolne w podkategoriach: dla uczniów, dla nauczycieli oraz przygotowujące do egzaminów
- encyklopedie i leksykony
- słowniki
Poza tym posiadamy pełną ofertę podręczników szkolnych oraz pozostałą, niezwiązaną z tematyką szkolną, literaturę.
Przy zakupach powyżej 150 zł przesyłka jest darmowa.
W razie jakichkolwiek pytań, prosimy o kontakt:
- w tym temacie
- przez wiadomość prywatną na forum
- przez e-mail: info@libreta.pl
- przez gadu-gadu: 2696467
- telefonicznie: 664 956 452
Chętnie zapoznamy się z wszelkimi opiniami środowiska nauczycieli bibliotekarzy.
Z naszej oferty mogą korzystać zarówno szkoły, jak i osoby prywatne.
Z biegiem czasu, by ułatwić Państwu zakupy do bibliotek, będziemy starali się wybierać odpowiednie książki dla poszczególnych szkół i oferować je na specjalnych warunkach.
Przy okazji chcielibyśmy przeprosić za opóźnienie startu sklepu, który (według ogłoszenia w "Bibliotece w Szkole" i naszych planów) miał być gotowy na początku maja. Przyczyny były niezależne od nas.
Zapraszamy do zakupów,
www.libreta.pl - strona główna
www.bibliotekiszkolne.pl - dział dla bibliotek _________________ www.libreta.pl | Książki dla bibliotek
Ostatnio zmieniony przez libreta.pl dnia Czw Maj 20, 2010 0:04 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Badas
|
Wysłany: Sro Maj 19, 2010 10:28 am Temat postu: |
|
|
Czy ktoś próbował się rejestrować???
Ja nie mogę tego zrobić, cały czas wyskakuje, ze coś jest źle. Nie wiem dlaczego. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Sro Maj 19, 2010 11:54 am Temat postu: |
|
|
| u mnie działa, czekam już na zamówienie |
|
| Powrót do góry |
|
 |
libreta.pl
|
Wysłany: Sro Maj 19, 2010 12:12 pm Temat postu: |
|
|
Sprawdziliśmy i logowanie działa poprawnie.
Proszę się upewnić, czy:
- wypełnione są wszystkie pola (nr mieszkania jest nieobowiązkowy; nieobowiązkowy jest numer NIP dla osoby prywatnej)
- wpisane jest dwa razy takie samo hasło
- podany został poprawny e-mail
- dobrze przepisany został kod z obrazka na dole
Poza tymi, nie ma innych możliwości negatywnego zakończenia rejestracji.
Jeśli jednak problem by się powtarzał, proszę wysłać swoje dane na e-mail: info@libreta.pl, a my z panelu administracyjnego założymy konto, którego hasło będzie można zmienić po zalogowaniu. _________________ www.libreta.pl | Książki dla bibliotek |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Joanna22 Gość
|
Wysłany: Sro Maj 19, 2010 13:27 pm Temat postu: |
|
|
| ale faktycznie trudno znaleźć niższe ceny. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Badas
|
Wysłany: Sro Maj 19, 2010 13:43 pm Temat postu: |
|
|
Udał się.
ceny atrakcyjne, niższe niż w Azymucie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Sro Maj 19, 2010 14:15 pm Temat postu: |
|
|
Nie mogę się zarejestrować
Cały czas wyświetla się info o źle wpisanym kodzie z obrazka  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
libreta.pl
|
Wysłany: Sro Maj 19, 2010 14:24 pm Temat postu: |
|
|
Sprawdziliśmy na różnych kodach i zadziałało bez problemu.
Jeśli nadal będzie pojawiał się komunikat, proszę wysłać dane na adres info@libreta.pl. Stworzymy konto, którego hasło będzie można zmienić po zalogowaniu. _________________ www.libreta.pl | Książki dla bibliotek |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Sro Maj 19, 2010 14:37 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuję, już się zarejestrowałam. Zrobiłam to na mozilli, bo na internet explorer cos nie działał ten kod z obrazka, a próbowałam kilkanascie razy. Na mozilli wszedł od razu  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Czw Maj 20, 2010 8:43 am Temat postu: |
|
|
Ceny może i atrakcyjne, tylko dlaczego nie mozna płacić przelewem po odbiorze książek, jak w innych księgarniach tylko przedpłaconym. Przecież kto jak kto, ale szkoły zawsze płaca w terninie. A z przedpłatami straszny kłopot jest  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
libreta.pl
|
Wysłany: Czw Maj 20, 2010 8:49 am Temat postu: |
|
|
A kto powiedział, że nie można?
Specjalnie z myślą o szkołach razem z potwierdzeniem dokonania zamówienia wysyłamy mailem fakturę pro-forma, którą można przekazać do księgowości i w międzyczasie opłacić.
Jednak gdy szkole taka forma nie odpowiada, w regulaminie znajduje się zapis: "Dla szkół istnieje możliwość wysłania towaru tradycyjną przesyłką bez odebrania wpłaty, do opłacenia po otrzymaniu faktury."
Jesteśmy bardzo otwarci na wszelkie udogodnienia wobec Klienta, wystarczy się tylko skontaktować. Żebyśmy wysłali przed zaksięgowaniem wpłaty, prosimy o informację mailem.
Pozdrawiamy. _________________ www.libreta.pl | Książki dla bibliotek |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Juliusz Wasilewski
|
Wysłany: Czw Maj 20, 2010 10:29 am Temat postu: |
|
|
| Anonymous napisał: | | tylko dlaczego nie mozna płacić przelewem po odbiorze książek, jak w innych księgarniach tylko przedpłaconym. Przecież kto jak kto, ale szkoły zawsze płaca w terninie. |
Ha, ha, to jest najlepszy kawał, jaki usłyszałem w tym miesiącu. Powiedziałbym tak: część szkół zawsze płaci w terminie. Jest wiele szkół, które nie płacą w terminie, są też szkoły, które nie płacą w ogóle.
Firmie Libreta radziłbym, by na płatność przelewem zgadzała się nie na telefon, lecz po otrzymaniu mailem lub faksem zamówienia z danymi osoby zamawiającej, a najlepiej, żeby to był dyrektor, bo często dyrektorzy twierdzą, że nie obchodzi ich, co zamówił "jakiś nauczyciel" (a ja jednak sądzę, że nauczyciel bez porozumienia z dyrektorem to by jednak niczego nie zamawiał). |
|
| Powrót do góry |
|
 |
libreta.pl
|
Wysłany: Pią Maj 21, 2010 5:28 am Temat postu: |
|
|
Z przykrością informujemy, że wczoraj (20.05) zmuszeni byliśmy zrobić reset bazy danych, wskutek czego straciliśmy m.in. zarejestrowane do tej pory konta użytkowników.
W ramach przeprosin chcielibyśmy zaproponować 5% kupon rabatowy na jednorazowe zakupy o dowolnej sumie wszystkim Klientom, którzy stracili u nas konto.
Wystarczy jedynie zarejestrować się ponownie (używając tego samego loginu i maila) i nas o tym poinformować, a kupon wysłany zostanie mailem.
Przepraszamy za kłopot i liczymy na wyrozumiałość. _________________ www.libreta.pl | Książki dla bibliotek |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Badas
|
Wysłany: Pią Maj 21, 2010 9:29 am Temat postu: |
|
|
Trochę trudno "poruszać się" po księgarni. Nie mogę odłozyć więcej niż 1 pozycję, ciężko mi wejść do koszyka, oraz odłożyć książkę do przechowalni zamiast do koszyka. Może ktoś zamawiał już i podpowie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
libreta.pl
|
Wysłany: Pią Maj 21, 2010 9:34 am Temat postu: |
|
|
Przechowalnia będzie dopiero wdrożona. Na razie niestety podwójną rolę musi pełnić koszyk.
By zamówić więcej niż jedną pozycję trzeba wejść do koszyka i w okienku zmienić liczbę na odpowiednią, a następnie kliknąć niebieski przycisk "Przelicz" po lewej stronie pod koszykiem.
Polecam wyszukiwanie zaawansowane, które znacznie ułatwia nawigację. Można tam wpisać kilka atrybutów towaru (np. tytuł, autor i wydawnictwo), co zawęzi wyniki wyszukiwania. _________________ www.libreta.pl | Książki dla bibliotek |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
|
|
|